η εταιρεία

25 χρόνια η αλήθεια μας αγγίζει.

Εδώ και 25 χρόνια, στην PHARMASEPT δημιουργούμε δερμοκαλλυντικά προϊόντα υψηλής δερματολογικής αξίας, με κύριο γνώμονα το πάθος για την ποιότητα και σεβασμό προς τον καταναλωτή. Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται στην Ελλάδα με τις υψηλότερες προδιαγραφές & επιλεγμένες πρώτες ύλες, εξειδικευμένης δράσης, υψηλής καθαρότητας και μέγιστης αποτελεσματικότητας.

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της Έρευνας & Ανάπτυξης αναζητώντας συνεχώς νέες φόρμουλες, καινούριες συνθέσεις και καινοτόμα συστατικά, συνδυάζοντας με τον πιο ωφέλιμο τρόπο τις ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες της φύσης με την αποτελεσματικότητα της επιστήμης. Στόχος μας είναι ο σχεδιασμός και η παραγωγή προϊόντων υγιεινού καθαρισμού & περιποίησης, που λειτουργούν προληπτικά και καταπολεμούν τις εξωτερικές επιθέσεις, οι οποίες ταλαιπωρούν την προσωπική υγιεινή. Έχουμε δημιουργήσει ολοκληρωμένες σειρές προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε ηλικίας: βρεφική, παιδική και ενηλίκων, αλλά και πιο εξειδικευμένες, όπως η γυναικεία περιποίηση, η ανακούφιση από τον πόνο, γάζες κ.α.. Εξελίσσουμε τα προϊόντα μας ακολουθώντας τις απαιτήσεις και τις τεχνολογικές εξελίξεις της εποχής, ενώ διαρκώς επενδύουμε σε κλινικές μελέτες και μακροχρόνιες έρευνες.

Όλοι εμείς στην PHARMASEPT δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε προϊόντα υψηλής δερματολογικής αξίας με σεβασμό και φροντίδα για τον καταναλωτή. Παράλληλα, θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των συνεργατών μας, δημιουργώντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης. 

 

Κορυφή